Морально-етичне щеплення. Культура спілкування та поведінки

Батьківська категорія: Новини

«Єдина справжня розкіш на світі –

це розкіш людського спілкування»

Антуан Сент-Екзюпері

Мистецтво спілкування одна з головних здібностей людини, вона піднімає її над усім живим і робить людиною! Уміння говорити, слухати важ­ливі умови взаєморозуміння. Немає у світі зброї, сильнішої за слова. Недаремно говорять, що словом людським можна зсунути гору з місця. Словами борються, словами люблять, словами ненавидять, словами вбивають, словами творять величезні справи в історії людства.

2 березня студентами 111 групи під керівництвом наставника групи  Наталії Шам було проведено відкрите засідання «Університету культури поведінки»  для  студентів І курсу «Морально-етичне щеплення. Культура спілкування та поведінки». 

Ведучі заходу Петренко Анастасія та Ярошенко Анастасія подарували барвистий букет з позитивних емоцій, гарного настрою і щирих посмішок.

Студенти, присутні на заході, проявили активність при виконанні вправ «Розпізнай моралі та аморальні вчинки», «Продовж приказку», «Обери та прокоментуй риси свого характеру», «Чи розумієте ви сленг».

 

Брали активну участь у складанні пам’ятки «Культура спілкування», бліц-турнірі «Як правильно вітатися?» і проявили цікавість у виконанні  тесту «Чи ввічлива ти людина».

Переглянуті відеоролики «Як правильно домовитися», «Як вітаються в Україні» дали можливість присутнім ще раз переконатися, що слово – найбільш змістовий, об’ємний, виразний засіб людського спілкування.

Майбутнє нашої країни в  цілому залежить від кожного з нас. Без людей з високим інтелектуальним рівнем, без людей високоморальних не вдасться вирватися вперед. Тому дотримуйтесь норм моралі, будьте взірцем для інших, з повагою ставтеся до людей, які вас оточують.

 

Наталія ШАМ, наставник 111 групи.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я