Онлайн заняття проєкту START UP Teacher Academy «Школа майбутнього педагога»

Батьківська категорія: Новини

Комунальний  заклад Сумської обласної ради  «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка» продовжив роботу проєкту START UP Teacher Academy «Школа майбутнього педагога».

Чергове заняття відбулося 21.02.2023 року.  До  зустрічі, яка проводилася в онлайн форматі,  долучилися учні 9,11 класів.

Фахівець структурного підрозділу працевлаштування  випускників Олена СТЕПАНКОВА привітала учасників та провела квіз про студентське життя у коледжі.

Студентка спеціальності Початкова освіта Дар`я ТРЕТЬЯЧЕНКО ознайомила  учасників проєкту з історією становлення професії вчителя. Використовуючи інтерактивні вправи на платформі Learningapps та Jumpboard спільно з майбутніми вступниками з`ясували важливі вимоги до професії вчителя та створили  словник серця разом.

Психолог коледжу Оксана ХОМИШЕНКО зазначила , що в житті кожної людини бувають такі моменти, коли необхідно швидко заспокоїтися та прийти до тями. З цією метою вона провела дихальні, релаксаційні вправи та техніки м`язового напруження, такі як «Повітряна кулька», «Лимон», «Обійми метелика».

Під час заняття з викладачем нашого закладу Людмилою ДОЛЕЮ учасники проєкту дізналися, що математика може бути цікавою. Майбутні вступники вчили математику, будували графіки танцюючи.

Учасники проєкту були активними, зустріч пройшла у теплій та доброзичливій атмосфері.

Запрошуємо всіх бажаючих,  хто замислюється про свою майбутню професію, хоче бути успішним , взяти участь у наступному засіданні «Школи майбутнього педагога», яке відбудеться у березні. Деталі на сайті коледжу  у рубриці «Вступникам». Для участі заповніть анкету учасника проєкту.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeA-GcjPl8nh0ado9bQWY--Vltmzx6ZVkEjBMBfznk6ppLQrQ/viewform

Структурний підрозділ працевлаштування  випускників:

Вікторія КРИВОРУКА,  Олена СТЕПАНКОВА

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я