Тренінгові заняття з надання домедичної допомоги.

Батьківська категорія: Новини

Студенти 421 групи спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) Лебединського педагогічного фахового коледжу імені А.С. Макаренка пройшли  тренінгові заняття з надання домедичної допомоги на базі Лебединського фахового медичного коледжу імені професора М.І.Ситенка.

 
Сьогодні кожен громадянин повинен бути ознайомлений з навичками базової підтримки життя. Тому, студенти ознайомилися з правилами проведення серцево-легеневої реанімації (непрямий масаж серця та штучну вентиляцію легень). Перш ніж перейти до відпрацювання практичної навички на фантомах, були розглянути всі теоретичні питання, що стосуються даної теми. Кожен зі студентів мав змогу потренуватися та відпрацювати техніку серецево-легеневої реанімації на фантомах.

Не менш важливим є питання своєчасної зупинки кровотечі на етапі домедичної допомоги. Студенти були ознайомлені з методами тимчасової зупинки кровотечі, а саме накладання імпровізованого джгута та тиснучої пов’язки. Всі присутні спробували виконати ці методики по зупинці кровотечі. 
Після проведення даного тренінгу обидві сторони залишилися задоволені продуктивним спілкуванням.

Дякуємо нашим колегам з Лебединського фахового медичного коледжу імені професора М.І.Ситенка за проведений тренінг для студентів нашого закладу.

 

 

 

 

 

 

 

Керівник фізичного виховання          Сергій РОМАНЕНКО

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я