Удосконалюємо фахову майстерність

Батьківська категорія: Новини

Маючи на меті якісну підготовку фахівців з дошкільної освіти викладачі циклової комісії шкільної та  дошкільної педагогіки, психології, соціально-педагогічних дисциплін та окремих методик представники адміністрації та методичного кабінету Лебединського педагогічного фахового коледжу взяли участь у вебінарі  «Упроваджуємо програму «Впевнений старт»».  Ключові моменти створення програми, її особливості для дітей різних вікових груп розкрила спікер - доктор психологічних наук, професор Тамара Олександрівна Піроженко, яканаголосила, що ця програма має чіткий, лаконічний виклад основних освітніх завдань, результатів освітніх впливів і  не переобтяжена методичними порадами. Програма «Впевнений старт» включає матеріали, які забезпечать ефективне партнерство усіх учасників освітнього процесу. Під час вебінару Тамара Олександрівна презентувала  програмно-методичний комплекс  і розкрила зміст його компонентів.

Саме цей комплекс став тим цінним подарунком, який ми отримали від розробників програми на початку 2023 року. Він, без сумніву, допоможе викладачам дошкільних дисциплін удосконалити фахову майстерність і підготувати  майбутніх вихователів до впровадження програми «Впевнений старт» у практичну діяльність ЗДО.

Адміністрація коледжу, методичний кабінет, циклова комісія висловлюють щиру вдячність Тамарі Олександрівні Піроженко та її творчому колективу  за надану  методичну допомогу для створення якісного контенту освітнього процесу.  Сподіваємося на подальшу співпрацю у роботі з удосконалення дошкільної освіти в Україні.

 Циклова комісія  шкільної та  дошкільної педагогіки, психології, соціально-педагогічних дисциплін та окремих методик

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я