Зимова казка

Батьківська категорія: Психологічна служба

На порозі новорічні свята. Це саме той час, коли всі діти з нетерпінням очікують, що ось-ось трапиться диво, здійсняться найзаповітніші мрії та новорічні бажання. Але найголовніше для них - це, звичайно ж, незабутнє свято, можливість повірити в казку та отримати приємний подаруночок.

Саме тому напередодні Дня Святого Миколая студенти-волонтери коледжу влаштували для вихованців Інклюзивно-ресурсного центру справжнє  зимове свято, яке подарувало море позитиву, радості та щасливих посмішок дітям.

За рахунок коштів від благодійного ярмарку «Смак щастя» студенти  придбали настільні ігри, спортивний інвентар, смаколики. Також до привітань долучилося керівництво культурно-розважального комплексу «Халабуда» м. Сум, які передали дітям солодкі подарунки.

Вихованці центру переглянули святкову виставу, танцювали з казковими героями, фотографувалися зі Святим Миколаєм та отримали від нього подарунки. Діти активно брали участь в іграх та змаганнях, конкурсах.

У свою чергу директорка центру  Олена ЛІТКОВЕЦЬ запросила організаторів свята до чаювання.

По усмішках на дитячих обличчях було зрозуміло, що діти отримали яскраві враження, позитивні емоції та максимум задоволення від розважальної програми. Сподіваємося, що такий святковий настрій залишиться в них надовго.

Світлана КОВАЛЕНКО,

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я