Година спілкування «Екзаменаційна тривожність та як її подолати»

Батьківська категорія: Психологічна служба

Екзаменаційна тривожність – поширена проблема, з якою стикаються багато студентів. Це може вплинути на продуктивність, призводячи до поганої концентрації та низької впевненості в собі. На щастя, є способи впоратися з екзаменаційною тривогою.

18.05.23 року студенти 131 групи відвідали годину спілкування  «Екзаменаційна тривожність та як її подолати» під супроводом практичного психолога Оксани ХОМИШЕНКО. Мета зустрічі: освоїти техніки  та вправи, що допоможуть швидко знизити емоційну напругу, вгамувати хвилювання перед будь-яким іспитом.  

Протягом зустрічі розглядалися поняття «екзаменаційна тривожність», «Стрес», його прояви та вплив на людину. Студенти поділилися, які саме чинники  та ситуації в їхньому житті викликають переживання, які реакції відбуваються в організмі  саме в той час та  за допомогою яких технік їм вдається заспокоїтися.

Студенти переглянули відеоролик «Пам´ятка: самодопомога при стресі», виконували техніки для зняття м’язового  й емоційного напруження: «Дихання по квадрату», «Повітряна кулька», «Мокрий пес», «Лимон», «Бурулька», «Струшуємо пил»  та прослухали рекомендації, як не розгубитися в тій чи іншій ситуації під час складання іспиту.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я