Спорт та дозвілля

Спорт та дозвілля

Спорт та дозвілля

Батьківська категорія: Виховання

 

ПЛАНИ РОБОТИ

СПОРТИВНО-МАСОВЕ ЖИТТЯ

Спортивно-масове життя коледжу

Батьківська категорія: Виховання

Метою фізичного виховання та утвердження здорового способу життя студентів коледжу є виховання у них відповідального ставлення до власного здоров’я, здорового способу життя, формування знань і навичок фізичної культури в житті людини, забезпечення повноцінного фізичного розвитку студентів,фізичне, духовне та психічне загартування, формування потреби у безпечній поведінці, протидія та запобігання негативним звичкам, профілактика захворювань, створення умов для активного відпочинку студентів.

На базі навчального закладу діють спортивні секції з боротьби дзюдо, панкратіону, легкої атлетики, настільного тенісу, баскетболу, волейболу, міні-футболу та лижних гонок.

Детальніше: Спортивно-масове життя коледжу

Надання першої домедичної допомоги в екстремальних ситуаціях

Батьківська категорія: Виховання

У ВКНЗ СОР  «Лебединське педагогічне училище імені А. С. Макаренка»  відбулися чергові практичні заняття з надання першої домедичної допомоги у екстремальних ситуаціях. У заняттях узяли участь студенти III-х та IV-х курсів спеціальності «Фізична культура» та  «Початкова освіта», з яких було сформовано дві групи по 15 чоловік. Заняття підготували та провели викладач Лебединського медичного училища імені проф. М.І. Сітенка Забуга Н.В. та студенти цього навчального закладу.

Детальніше: Надання першої домедичної допомоги в екстремальних ситуаціях

Свято волейболу

Батьківська категорія: Виховання

01 листопада 2017 року на базі Лебединського педагогічного училища відбулась товариська зустріч з волейболу між командами Сумської ДЮСШ та Лебединського педагогічного училища. Як показує практика, такі ігри проходять у принциповій та запеклій боротьбі з поперемінним успіхом однієї чи іншої команди, не стала виключенням і ця гра.

Детальніше: Свято волейболу

Знову перемога!!!

Батьківська категорія: Виховання

Збірна команда педагогічного училища з боротьби дзюдо 24 жовтня 2017 року в змаганнях на першість Сумської області з, що входить в програму ХХІV обласної спартакіади вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації виборола ПЕРШЕ  МІСЦЕ

Детальніше: Знову перемога!!!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я