Музей народознавства

Батьківська категорія: Виховання

Експозиція Музею народознавства складається з наступних розділів:

Детальніше: Музей народознавства

Вітаємо у музеї педагогічної спадщини Антона Семеновича Макаренка

Батьківська категорія: Виховання

Детальніше: Вітаємо у музеї педагогічної спадщини Антона Семеновича Макаренка

Музей педагогічної спадщини А.С.Макаренка – середовище формування професійної компетентності майбутнього вчителя

Батьківська категорія: Виховання

В історії науки є імена, які, як віхи, визначають перехід наукового знання в якісно новий стан. Великі трудівники науки акумулюють досягнення своїх попередників і могутнім поривом творчої думки наближаються до істини, тим самим відкриваючи новий метод наукового знання, скорочуючи, полегшуючи шлях своїм послідовникам.

До числа справжніх першопрохідців належить і Антон Семенович Макаренко. Роки віддаляють нас від життя і діяльності видатного педагога-гуманіста – Антона Семеновича Макаренка, який самовідданою працею допоміг багатьом обездоленим дітям осягнути сенс життя, виховати справжніх людей. Його педагогічна система  багатогранна. Вона вивчається макаренкознавцями усього світу в різних аспектах. Вивченню її майбутнім педагогам допомагає Музей спадщини А.С.Макаренка, який  відкрито 12 березня 1988 року на честь ознаменування 100-річчя від дня народження видатного вітчизняного педагога та письменника Антона Семеновича Макаренка за ініціативи директора училища відмінника освіти України Луніна П.М.

Детальніше: Музей педагогічної спадщини А.С.Макаренка – середовище формування професійної компетентності...

Скарбниця духовності нашого закладу

Батьківська категорія: Виховання

Музей народознавства Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка був урочисто відкритий  в 1992 році . Цій знаменній події передували  роки наполегливої праці.

Ще на початку доби Незалежності в педагогічному училищі було підняте питання про створення Музею Народознавства – центру вивчення  народної культури і побуту. Ідею підтримав і директор закладу - Павло Михайлович Лунін, заслужений вчитель України, людина величезної життєвої мудрості.

Детальніше: Скарбниця духовності нашого закладу

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я