Декада викладачів циклової комісії дошкільної та соціальної педагогіки, психології та окремих методик розпочалася з 13.10.2014 року.

В рамках декади проведено ряд виховних заходів для студентів спеціальностей "Дошкільна освіта" та "Соціальна педагогіка". Заходи,  підготовлені соціальним педагогом,  відвідали студенти перших та других курсів всіх спеціальностей.

У фото вернісажі показали як формується професійна педагогічна компетентність студенти 232, 231, 241 та 531, 541 групи. Організовували роботу студентів Артеменко Л.В., Ольховик Т.М. та наставники груп

 


14.10.2014 була проведена відкрита педагогічна практика студентів спеціальності "Музичне мистецтво" на базі ДНЗ "Ромашка". Консультували студентів, надавали методичну допомогу: керівник практики Відюк Є.П., музичний керівник ДНЗ – Бойко І.І. та вихователі груп.

У молодшій групі сюжетне заняття провела Кудлай Л.,використовувала  різні методи та прийоми, які забезпечували мистецьку активність дошкільників та формували музичну компетентність, використовувала сучасні інноваційні технології.


В середній групі заняття  провела Заїдова Н., яке відповідало вимогам методики та було чітко дотримано структури музичного заняття. В ході проведення зверталась увага на розвиток у дітей звуко-висотного слуху. Студенти продемонстрували відмінне володіння інструментом та вміння спілкуватись з дітьми, організовувати діяльність дошкільників.


Під час обговорення студенти здійснили самоаналіз проведеного заняття та до аналізу включились студенти підгрупи, керівник практики та завідувач навчально-виробничою практикою Клименко Л.А.


14 жовтня соціальним педагогом училища Коваленко С. Л.було проведено відео лекторій «Правовий лабіринт». В цікавій, доступній формі ведучі, студенти 531 групи (Казнієнко К., Малимоненко Є.) розповіли про права студентів, їх обов’язки  та відповідальність при порушенні законодавчих норм. Студенти мали змогу поспілкуватись з начальником кримінально-виконавчої інспекції м.Лебедина і Лебединського району Глухом Анатолієм Миколайовичем та з Наталією Олексіївною Кислою, директором міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Студенти закріпили знання про власні права і обов’язки, пригадали основні положення Конвенції про права дітей, переглянули  відеоролик «Права дітей»,  відеофільм «Зона особливої уваги».


Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я