БАРВИ ДНЯ ЗАКОХАНИХ

Батьківська категорія: Новини

Одне з найромантичніших свят – це свято Дня закоханих і саме з романтикою та оригінальністю його відзначили і студенти коледжу, організувавши  імпрезу  «Барви для закоханих».

На великій перерві СД ОЛЕАНДА»  та студентський осередком профспілки коледжу презентували  музично-літературну вітальню, де звучали поезія інтивної лірики та пісні про кохання. Найтепліші слова побажань та вітань присутнім передала пошта Купідона.  Усі бажаючі зробили  оригінальні фото -  працювала святкова фотозона та фотосушка «Love is…». Креативний майстер-клас  від Олени Юріївни Сердюк зібрав всіх бажаючих виготовити  подарунки для коханої людини.

Студентська молодь та педагогічний колектив підтримали «живу газету», говорячи про значення слів: кохання, любов, відданість,  згадуючи слова відомих особистостей про прекрасні почуття .

Дякуємо СД «ОЛЕНДА»,  студентському осередку профспілки коледжу на чолі з Іриною  Валеріївною Рожко та Ользі Миколаївні Харченко за створену атмосферу романтики, ніжності, любові та тепла.

До свята закоханих долучилася і студентська рада гуртожитку, вихователь Ірина Миколаївна Шрайнер організувала проведення конкурсу «валентинок» та  вечір  відпочинку.

Ольга Мочалова,  міністр інформації СД «ОЛЕАНДА»

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я