Боромля-2019

Батьківська категорія: Новини

Наприкінці серпня на Тростянеччині відбувся Всеукраїнський сільський фестиваль-конкурс мистецтв «Боромля-2019». Це єдине в Україні професійне сільське мистецьке свято. Основне його завдання — культурологічна, інформаційна діяльність, виявлення талановитих виконавців і авторів у різних жанрах мистецтва, розвиток та сприяння популяризації українського мистецтва. Урочисте відкриття фестивалю відбулося у міському парку ім. П.І.Чайковського виступом симфонічного оркестру Сумського театру драми і комедії імені М. Щепкіна під керівництвом В.Таміліна. Особливою сторінкою фестивалю став ХХV Всеукраїнський конкурс на краще виконання творів про українське село.

Провела концертну програму фестивалю «Боромля -2019» заслужена артистка України Лариса Недін.

Віночком українських пісень у виконанні зіркового сузір’я запрошених виконавців продовжилося митецьке дійство фестивалю. У фінальній частині концертно-розважальної програми «запалював» настрій глядачам зірковий гість фестивалю – випускник Лебединського педагогічного училища естрадний співак Олександр Кварта.

Завершилося дійство святковим феєрверком.

Студентка 321 групи Берест Юлія взяла участь у пісенному конкурсі з композиціями «Сміються й плачуть солов’ї» та «Я бажаю». Отримавши схвальні відгуки глядацької зали та високу кількість балів від поважного журі, стала володаркою І премії фестивалю і учасницею Гала концерту. Побажаємо Юлії та її керівнику Деменку Р.О. подальших творчих успіхів і злетів.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я