«Ранкова зустріч» 1 вересня

Батьківська категорія: Новини

 

У перший день осені Лебединський педагогічний коледж радо зустрічав своїх студентів. В очах випускників – сум, бо для них цей навчальний рік – останній, а першокурсники – завзяті, окрилені і нелукаві, сміливі і трішки боязкі.  Ідейними організаторами свята стали президент СД «ОЛЕАНДА» Ольга Мочалова та міністр культури Анастасія Сахарова.

Гучними оплесками привітали першокурсників спеціальностей «Початкова освіта», «Дошкільна освіта», «Музичне мистецтво», «Фізична культура», «Соціальна робота» та їхніх наставників – Юлію Володимирівну Костирку, Олену Вікторівну Баль, Володимира Сергійовича Вакуленка та Світлану Леонідівну Коваленко.

Звучить Гімн України, як невід’ємна частка, гордість та сила, символ історії України, який вічно живий. Полонив серця всіх присутніх гімн коледжу у виконанні викладачів та студентів коледжу спеціальності «Музичне мистецтво» (автор слів випускник коледжу Василь Довжик, композитор викладач коледжу Володимир Лис).

Зі щирими словами вітання до першокурсників та усього студентства звернулася директор коледжу Любов Борисівна Білокобильська, вітаючи зі святом та бажаючи здоров’я зауважила, що маємо всі разом турбуватися про безпечне освітнє середовище, а також варто пам’ятати, що спокій і святковість нам оберігають наші захисники і про це забувати не можна. Любов Борисівна вручила грамоти президенту та всім міністрам СД «ОЛЕАНДА» за особистий внесок у розвиток студентського самоврядування та підтримку лідерського руху коледжу.

У 90-ий ювілейний для Лебединського педагогічного коледжу рік, вшанували одного з найвидатніших педагогів - Антона Семеновича Макаренка, ім’я якого носить наш коледж, поклавши квіти до його погруддя.

Музичні вітання лунали від студенток спеціальності «Музичне мистецтво» Яни Сіробаби та Ілони Півтораки, лауреатів та переможців творчих конкурсів міжнародного,  всеукраїнського, обласного рівня   (керевіник Надія Деменко) та творчого  складу викладачів музичного мистецтва (керівник Вікторія Гура) з хореографічною постановкою студентів під керівництвом Анни Соловей, студентки спеціальності «Початкова освіта».

Міністр освіти СД «ОЛЕАНДА» Владислав Жовба та міністр масової інформації Анастасія Міщенко урочисто вручили «атрибути» студентського життя – символічні залікову книжку та студентським квиток нашим першокурсникам Євгену Щербакову (спеціальність «Соціальна робота») та Аліні Зінченко (спеціальність «Початкова освіта»). У свою чергу першокурсники подякували і виголосили клятву першокурсника.

І ось настала хвилююча мить. Лунає святковий перший дзвоник, який сповіщає про початок нової сторінки в історії нашого коледжу. Гучним передзвоном зі святом 1 вересня вітають Дмитро Заїка, студент 4 курсу спеціальності «Початкова освіта», та Катерина Тарасенко, студентка 1 курсу  спеціальності «Соціальна робота».

Усіх першокурсників зустрічали гостино випічкою у вигляді лебедів, як символу любові та вірності до рідного коледжу та міста, а також щедрості, гостинності, добра та тепла.

Протягом усього дня на подвір’ї коледжу працювали фотозони.

Стартуємо в новий навчальний рік з бажанням докладати серце до навчання розуміючи, що вчимося для життя. Міцного здоров’я, творчої наснаги, наполегливості в досягненні та реалізації свої мрій.  

Людмила Щербань,

культорганізатор коледжу

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я