Декада циклової комісії викладачів фізичного виховання

Батьківська категорія: Новини

«Мрії збуваються!» Під таким девізом з 01.04.13 по 07.04.13 в стінах нашого навчального закладу було проведено декаду циклової комісії викладачів фізичного виховання, яка включала в себе: презентацію методичних посібників, проведення відкритої виховної години в 411 групі по темі «Здоровий спосіб життя»:

 

 

- проведення першості училища зі стрітболу серед юнаків та дівчат курсів, де переможцями (як серед дівчат так і юнаків) стали студенти ІV курсу, ІІ місце за студентами ІІ-го курсу, ІІІ місце вибороли студенти І-го курсу і ІV місце залишилося за студентами ІІІ курсу;


- проведення ряду відкритих занять викладачами училища;

- товариську зустріч з баскетболу між збірними командами педагогічного училища ДЮСШ м. Охтирка в якому наші дівчата перемогли суперниць з рахунком 45:26.


Також, в рамках проведення декади, зважаючи на свято сміху був оголошений конкурс карикатур та дружніх шаржів між студентами спеціальності «Фізичне виховання» в якому студенти охоче взяли участь і неабияк старалися. В підсумку перемога дісталася студентам 421 групи, які зобразили викладачів циклової комісії в вигляді учасників балету «Лебединське озеро».


Друге місце вибороли студенти 441 групи з стінгазетою «Студентський вісник №1», а ІІІ місце поділили між собою студенти 431 та 411 групи.


Всі учасники конкурсів та змагань нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

(Рада спортивного клубу «Юність»).

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я