На базі ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка» відбулася акція «16 днів проти насильства»

Батьківська категорія: Новини

8 грудня 2017 року в рамках акції «16 днів проти насильства» відбулася творча зустріч колег Сум ДПУ імені А.С. Макаренка із завідувачем кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності, кандидатом педагогічних наук, доцентом Поляничко А.О. та  старшим викладачем цієї кафедри, кандидатом педагогічних наук Клочко О.О. зі студентами 531 та 541 груп спеціальності «Соціальна педагогіка», які обговорили проблему насильства та нетерпимого ставлення до нього: «Я проти насильства! А ти?»

На базі ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка» відбулася акція «16 днів проти насильства» основними завданнями якої є:

- привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем  подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків;

- активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій щодо викорінення домашнього насильства;

- проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з питань попередження насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

У рамках акції в групах було організоване соціальне дослідження на тему: «Зміцнення та захист прав дітей в Україні». Старший викладач Кличко О.О. провів змістовну просвітницьку бесіду, що супроводжувалась цікавою презентацією «Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

У процесі зустрічі був проведений зі студентами 541 групи просвітницько-профілактичний квест «Стоп! Насильство!», який продемонстрував глибоку обізнаність студентів-випускників з проблемами попередження насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, жінками, гендерного нрннннннророасильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, значення органів державної влади та державних законів, громадських організацій щодо викорінення насильства.


А на завершення квесту кожна команда-учасниця виділила чинники, які б сприяли особистості залишатися людиною, а світу без насильства. Під рубрикою «Мій улюблений світ – без насильства» кожна команда занотувала їх.

Така творча зустріч студентів сприяла їх професійному зростанню.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я