І місце в VIІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Батьківська категорія: Новини

20 травня 2017 року в м. Каневі на Чернечій горі відбулося урочисте нагородження переможців  фінального етапу
VIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У церемонії взяли участь заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, Державний секретар Міністерства освіти і науки України  Павло Полянський, заступники голови Черкаської ОДА Віталій Коваль та Ярослав Березань, в. о. директора Інституту модернізації змісту освіти Володимир Ткаченко, голова журі VIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка Дмитро Дроздовський.

Відзнаки переможцям VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу вручили державний секретар Міністерства освіти і науки Павло  Полянський та перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль. Голова журі Дмитро Дроздовський наголосив, що найвище визнання здобули саме ті роботи, у яких учні та студенти демонстрували власне відчуття слова Шевченка, пропущеного через своє серце та життя.

Серед студентів педагогічних та гуманітарних ВНЗ України І місце посіли студентки ІV курсу Вищого комунального навчального закладу Сумської обласної ради «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка» Іванова Анастасія та Нос Ілона (викладач Карпенко Олена Михайлівна). Переможці конкурсу нагороджені дипломами, цінними подарунками та отримуватимуть президентську стипендію.

Привітав наших  студентів-переможців заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей.

Яскравим мистецьким доповненням нагородження стали хореографічні композиції та пісні на слова Т. Шевченка у виконанні ансамблів Канівського коледжу культури і мистецтва.

Гості заходу висловили переконання, що Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка сприяє формуванню в  юного покоління духовних орієнтирів, надихає молодь на творчі роздуми, цілеспрямовані дослідження та свідчить про  потужний інтелектуальний потенціал.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я