25 лютого відбулася творча майстерня наставників груп

Батьківська категорія: Новини

25 лютого відбулася творча майстерня наставників груп  на тему: «Формування у студентів високої громадянської активності та національної свідомості в контексті підвищення якості виховної роботи», яку підготували  та провели наставники академічних груп  Л. Шамрай,  В.Вакуленко і Н.Удод.

Проведення такого тематичного заходу відбулося у рамках реалізації загальноколеджних заходів на виконання Концепції національно-патріотичного виховання студентської  молоді. Учасникам майстерні були запропоновані різні вправи, які дозволили у цікавій формі обговорити такі важливі проблеми  виховання:  формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язків із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України тощо.

Ці проблеми були висвітлені у виступах наставників груп:

  1. «Патріотичне виховання студентської молоді в сучасних умовах розвитку українського суспільства» (Бережна С.І.).
  2. «Роль студентського самоврядування групи в організації патріотичного виховання в умовах розвитку демократичного суспільства»( Забуга Н.І.).

Засідання відбулося у творчій атмосфері, співпраці   та взаєморозумінні.  Наставники  виявили активність, креативність, висловили власні  думки при виконанні вправ: «Інтерв’ю», «Рушник ідей», «Патріотом має бути кожен», «Портрет людини-патріота» та ін.

Родзинкою засідання стало виготовлення паспорту України під керівництвом Н.Удод.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я