Година спілкування «Особливості працевлаштування в сучасних умовах»

Батьківська категорія: Новини

Проблема пошуку роботи для випускників закладів фахової передвищої освіти, та й молоді взагалі, не втрачає своєї актуальності і сьогодні. Тому соціальним педагогом Коваленко С.Л. проводяться різнопланові заходи, на яких розглядаються проблеми працевлаштування молоді, визначається низка якостей, умінь, навичок, необхідних для їхнього життєвого успіху та ін.

Так, 19.01.21 року була проведена година спілкування для студентів випускних груп спеціальності «Соціальна робота» та «Дошкільна освіта», основна мета якого - формування позитивної мотивації до пошуку роботи.

На захід була запрошена Криворука В.В., керівник підрозділу сприяння працевлаштуванню випускників,  яка спрямувала випускників на працевлаштування у заклади освіти, ознайомила з вакансіями у сфері освіти Сумської області.

Студенти виконували інтерактивні вправи щодо визначення ціннісних пріоритетів, виявляли особистісні характеристики, які необхідні для досягнення професійних цілей. Відпрацьовували й навички самопрезентації, так як це одна із основних навичок успішного працевлаштування.

        

Світлана КОВАЛЕНКО,  

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я