І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!

Батьківська категорія: Новини

Мета музики — торкати серця.

Йоганн-Себастьян Бах

12 грудня в  м. Київ відбувся дистанційний Міжнародний конкурс-фестиваль «ProFest». У конкурсі наші студенти взяли участь у різних номінаціях. А  що найбільше радує і викликає захоплення – це перемога в кожній із цих номінацій.

«Вокальне мистецтво» брала участь студентка 311 групи  ДАР`Я ДРУЖИНІНА з композицією «Змінити все» під керівництвом Галини Кан, викладача музичних дисциплін. Під керівництвом викладача музичних дисциплін Миколи Романенка брали участь НАДІЯ ДРОБНА, студентка 321 групи  в номінація «Інструментальне виконання/баян» з композицією «Ой Марічко» та в номінації «Академічний/класичний вокал» ОЛЬГА ДЗЮБА, студентка 321 групи. У номінації «Інструментальне виконання/фортепіано» КАТЕРИНА ЛЕНДА, студентка 311групи з композицією П.Чайковського «Сентиментальний вальс» під керівництвом Вікторії Гури, викладача музичних дисциплін.

Журі конкурсу,  враховуючи технічну й художню виразність виконання, творчу індивідуальність та оригінальність інтерпретацій, нагородило наших студентів дипломами лауреатів І ступеня.

Вітаємо лауреатів конкурсу та їх керівників із вдалим виступом та бажаємо подальших творчих перемог у мистецьких  конкурсах.

Оксана Колесник, заступник директора з виховної роботи

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я