Виховний захід.

Батьківська категорія: Новини

30 листопада студенти 341 групи під керівництвом наставника групи Олени Володимирівни Марченко провели онлайн-засідання клубу «Сімейна абетка» для студентів IV курсів «Моральні цінності мого народу».

Часто чуємо  слова: доброта, сердечність, людяність, милосердя. Учасниками заходу були висвітлені проблеми милосердя, доброти, чуйності, співпереживання.

Цілком природнім і закономірним вважається допомогти знедоленому, дати притулок бездомному, порятувати хворого, заступитись за беззахисного.

Кожен із присутніх замислився про своє майбутнє. Усі ми хочемо жити красиво, але дбаючи про матеріальне, не слід забувати про духовні цінності.

Доброта – найбільша цінність нашого життя. Так, це саме та якість, що коштує так дешево, але цінується так дорого. Її не можна купити ні за які гроші, вона по краплиночці виховується з дитячих років. Людям милосердним притаманне співчуття по відношенню до сироти, особи з інвалідністю, людей похилого віку та тих, котрі потрапили в біду.

Тож з метою формування у студентів коледжу найкращих людських цінностей: ввічливості, милосердя, чуйності, любові і поваги до ближнього та виховання почуття людської гідності і був проведений виховний захід «Моральні цінності мого народу».

                                                        О. Марченко, наставник 341 групи.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я