ЧОТИРИ ПЕРЕМОГИ І ГРАН-ПРІ

Батьківська категорія: Новини

Ось так повернулися з Києва наші учасники Міжнародного фестивалю-конкурсу творчості «Profest»


Міжнародний фестиваль-конкурс  творчості «Profest» проходив 15-16 грудня 2018 року у Київському “Центрі культури та мистецтв Дніпровського району” за сприяння Міністерства культури України, Управління культури, туризму і охорони культурної спадщини Дніпровського району міста Києва. Учасники різних вікових категорій (від дитячої – 3-6 років до дорослої – 16-18 років) демонстрували свої здібності у номінаціях:

  • хореографія;
  • вокальне мистецтво (солісти, дуети, ансамблі) -  народний вокал,  естрадний вокал, хоровий спів, академічний/класичний вокал, джазовий вокал;
  • інструментальне виконавство - солісти, дуети, камерні ансамблі, оркестри);
  • театральний жанр;
  • оригінальний жанр;
  • декоративно-прикладне мистецтво;
  • жанр аматорського мистецтва
  • дебют.

Конкурсну програму оцінювало міжнародне журі на чолі з народним артистом України Григорієм Миколайовичем Чапкісом.

Комунальний заклад Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка» взяв участь у 4 номінаціях.

Фольклорний ансамбль автентичного співу «Стріла» (Баженова Марина, Гура Вікторія Вікторівна (керівник), Пащенко Ольга, Лєонтієва Надія, Мірошніченко Владислав, Рябко Дар’я, Орел Людмила) з піснею «Ой краю милий» у номінації «народний спів» став Лауреатом 1 ступеня, отримавши кубок, диплом та медалі кожному учаснику.

Рябко Дар’я у номінації «вокальне мистецтво» (народний вокал) з українською народною піснею «Ой на горі» отримала диплом Лауреата 1 ступеня та медаль (концертмейстер - Романенко Микола Іванович). 

Не менш успішним був виступ дуету у складі Пащенко Ольги та Орел Людмили у номінації «вокальне мистецтво» (естрадний вокал), які виконували пісню  «Рідна Україна» (муз. Николо Петраш, слова Людмили Пономаренко).

Диплом Лауреата 1 ступеня та медалі поповнили «скарбничку досягнень» наших студентів.

Пащенко Ольга, яка брала участь у декількох номінаціях, за пісню «Чорнобривці» на слова М. Сингаївського і музику В. Верменича («естрадний вокал») також також виборола диплом Лауреатом 1 ступеня.

До того ж Пащенко Ольга, за рішенням  журі, стала переможцем  ГРАН-ПРІ,  отримавши 100 € та сертифікат до творчого табору , який  розташований в одному з найкрасивіших заповідних куточків Кобулето у Грузіі на фестиваль ПРОФЕСТ.

Керівник колективу Гура Вікторія Вікторівна та в.о. директора КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка» Білокобильська Любов Борисівна отримали листи Подяки від оргкомітету фестивалю.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я