ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ`Я.

Батьківська категорія: Новини

7 квітня – Всесвітній день здоров`я. Уперше його було відзначено в 1950 році при заснуванні Всесвітньої організації охорони здоров’я. Відтоді заходи, що проводяться щороку в цей день, дозволяють ще раз голосно нагадати всім і кожному, що здоров’я – це безцінний скарб.

Зробити успішну кар’єру, досягти певного рівня життя, насолодитися повною мірою усіма її радощами – це можливо лише за наявності повноцінного здоров’я.

Здоров’я – це перша й найважливіша потреба людини, яка визначає здатність його до праці і забезпечує гармонійний розвиток особистості. Воно є найважливішою передумовою до пізнання навколишнього світу, до самоствердження і щастя людини.

Активне довге життя – це важлива складова людського фактора. У житті кожної людини настає час, коли він починає серйозно замислюватися про цю найголовну складовою благополуччя. І коли це відбувається з юнацьких років, то ми спільними зусиллями маємо шанс виховати здорову молодь. Отже, здорова молодь – це здорова нація – успішна Україна.

Студенти  спеціальності Середня освіта (Фізична культура)   завжди є активними учасниками спортивних  та здоров`язбережувальних заходів.  Творчо, креативно, спортивно  пропагують  здоровий спосіб життя, закликають усіх берегти здоров’я та займатися спортом, бо це умова зміцнення імунітету, підвищення працездатності, добре самопочуття та ефективна адаптація до змін довкілля.

 

Керівник фізичного виховання коледжу  С.РОМАНЕНКО    

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я