Вшанували пам’ять жертв Голокосту.

Батьківська категорія: Новини

Зникають покоління, які пережили страхіття масових знищень, жахливу трагедію людства – Голокост. Поволі відходить страх… Пам’ять поступово заспокоюється… Натомість виникає занепокоєння, що невдовзі все це відійде в забуття. Але ми не маємо права цього допустити. Молодь повинна знати і пам’ятати ці страшні сторінки історії людства, нашої історії.


Разом із міжнародною спільнотою 27 січня Україна вшановує жертв Голокосту. Студенти 511 групи підготували та провели захід, приурочений Міжнародному дню пам’яті жертв Голокосту.

Зі зворушливою промовою про одну з найтрагічніших сторінок історії до присутніх звернулася виконуюча обов’язки директора училища Білокобильська Любов Борисівна.


Ведучі заходу, Клименко Вікторія та Ліщук Едуард, представили увазі студентської аудиторії факти, з яких студенти дізналися про жахливі катування та знищення людей в таборах смерті, масові розстріли в Бабиному Яру, що став трагічним символом Голокосту в Україні, про Праведників народів світу, які, ризикуючи своїм життям, рятували життя іншим.

Жовба Владислав, Мисюк Владислав, Сосноковська Діана та Магаляс Владислав зачитали спогади жертв та свідків найбільшого злочину нацизму.

Не залишили байдужими присутніх вірші, які продекламували Курман Анна та Лук’янова Дар’я.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх невинно убієнних нацистами.

Фото- та відеоматеріали, представлені глядацькій аудиторії, продемонстрував Надточий Богдан.


Викладач соціально-економічних дисциплін Пархоменко Т. М.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я