Особлива турбота – дітям-інвалідам!

Батьківська категорія: Новини

Вже не перший рік майбутні соціальні педагоги в рамках соціально-педагогічної практики відвідують відділення соціальної реабілітації дітей – інвалідів Тростянецького районного територіального центру соціального обслуговування.  04 квітня 2016 року студенти 521 групи  завітали до відділення.


Гостей привітно зустріла завідувач відділення Малініна Людмила Василівна. Вже у відділенні студенти переглянули презентацію, на якій була представлена робота відділення: мета, напрямки роботи, а також фото різних заходів та свят, що проводяться для дітей. Також Людмила Василівна розповіла про особливості зарахування дітей до відділення та про успіхи вихованців як у повсякденному житті, так і на різноманітних творчих фестивалях та художніх виставках.


Студенти мали змогу ознайомитися з роботою вчителя - реабілітолога, на практиці побачити педагогічну роботу з дітьми-інвалідами, а також разом з ними пограти у музичні ігри.


Студенти подякували діткам та працівникам за теплу зустріч та гостинність і подарували кожній дитині солодкі подаруночки, а потім запросили на чаювання.


Після закінчення теплої зустрічі студенти вже традиційно відвідали Музей шоколаду та кави, парк Чайковського, історичну пам’ятку «Круглий двір». Повернулися вони додому з купою позитивних емоцій.


Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я