Презентація спеціальності «Початкова освіта»

Батьківська категорія: Новини

05.11.2013 року в училищі відбулася презентація спеціальності «Початкова освіта» на якій були присутні адміністрація училища, викладачі, студенти училища та гості зі шкіл міста. Завідувач шкільним відділенням Бендюг В.М. та голова циклової комісії викладачів шкільної педагогіки та психології Михайленко Н.В. разом з викладачами гідно презентували спеціальність.

На сьогоднішній день, одержуючи спеціальність «Початкова освіта», студенти училища  поглиблено вивчають українську мову та літературу, історію, біологію та психологію, здобувають додаткові кваліфікації вчитель інформатики, вчитель англійської мови, вчитель образотворчого мистецтва.

Увазі глядачів було запропоновано переглянути досягнення  та творчі надбання студентів шкільного відділення спеціальності «Початкова освіта».

Адже наші студенти беруть активну участь у науково-дослідній роботі, є учасниками Всеукраїнських науково-практичних конференцій, міжрегіональних та училищних читань, різноманітних наукових та творчих конкурсів, предметних обласних та республіканських олімпіад.


Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я