Відкрите засідання дискусійного клубу-лекторію «Сімейна абетка» для 4-х курсів

Батьківська категорія: Новини

09 жовтня в Лебединському педагогічному коледжі імені А.С. Макаренка в рамках проведення декади наставників груп відбулося відкрите засідання дискусійного клубу-лекторію «Сімейна абетка» на тему «Планування сім'ї, шлюб», яке підготували та провели студенти 341-142 групи.

Студенти говорили про актуальні проблеми сьогодення, адже перед кожним з них відкривається шлях у доросле життя. Планування родини покликане забезпечити здоров’я жінки для народження бажаних і здорових дітей саме тоді, коли це буде потрібно.

Запропоновані для перегляду відеофрагменти мали за мету донести до кожного присутнього, що батьківська компетентність – це комплексна динамічна характеристика подружньої пари, що виявляється в актуальній здібності до якісного виконання батьківських функцій стосовно народження, догляду, виховання та розвитку дітей.

В умовах погіршення демографічної ситуації в країні, зниження життєвого рівня більшої частини населення, погіршення його репродуктивного здоров’я особливої уваги заслуговують питання планування сім’ї. Як відомо, вирішення цієї проблеми сприяє зниженню материнської й дитячої смертності, профілактиці захворювань і збереження здоров’я населення.

А головне - пам’ятайте, ваше здоров’я та ваше життя – лише у ваших руках!

Будьте обережними!

Наставник 142-341 групи І. ПАВЛЕНКО

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я