Афганістан наш біль

Батьківська категорія: Новини

15 лютого цього року виповнилося 30 років з того дня , як  колишні радянські війська були виведені з  Афганістану. Спогади про  трагічні сторінки цієї  війни і досі відкликаються  болем у серцях і душах матерів, дружин, дітей, чиї сини, чоловіки, батьки  не повернулися з тієї війни.

Для молодого покоління афганська війна сьогодні - це вже історія. Щоб пам’ятати  про життєві уроки будь-якої війни, про неї треба знати.

Студенти та викладачі коледжу зустрілися з воїнами-афганцями на вечорі  пам’яті, щоб вшанувати тих, хто поліг в афганських ущелинах, і низько вклонитися тим, кого доля вберегла, і вони повернулися в рідні домівки.

Учасники бойових дій Колесник А.Ф., Чередніченко А.О., Авраменко І.С.,  Терно С.В., Маслов В.І. поділилися  своїми спогадами про ту страшну війну, розповіли про те, в яких регіонах Афганістану їм довелося служити, які завдання виконувати, що їх найбільше вразило і запам’яталося.

Скорботною хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять земляків, які не повернулися з тієї страшної, нікому неоголошеної війни.  З міста Лебедин та Лебединського району їх 14 чоловік.

Ведучі вечора Щербань  Л.В., та Бендюг М.В. закликали  присутніх пам’ятати подвиг хлопців 80-х років, і разом з тим усвідомлювати, що найвища нагорода для наших гостей – це життя.  Вони повинні радіти йому щодня, щохвилини.

Своїми  талантами  присутніх радували Сіробаба Я.,  Рижова А., Бубон С., Замниус Т., Берест Ю.(кер. Н. Деменко); Пащенко О., Орел Л. (кер. В.Гура); вокальний ансамбль викладачів «Оксамит»                   (кер. А.Ісламова); хореографічний колектив «Веселка» (кер.Т.Литовченко); Урода А. (кер.О.Мірошніченко). Хвилю позитивних емоцій викликали виступи викладача іноземної мови Карпенко О.М. та культорганізатора коледжу Щербань Л.В.

О.Магаляс, заступник директора з ВР

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я