День Святого Валентина

Батьківська категорія: Новини

Любов – не кара, але й не гра.

Вона не квітка, що зів”яне швидко.

Любов – це дар. І Бог сам вибира,

Хто заслужив оце пізнати диво.

День Святого Валентина – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення, і,  завдячуючи якому продовжується життя на землі.


Коли, в якому віці приходить кохання? Звідки його чекати? Скільки разів можна кохати? Відповіді на ці питання вам ніхто не дасть, та про кохання відомо дітям  ще з  дошкільного віку. Саме з перегляду відеоролика  «Дошкільники про кохання» почався захід присвячений Дню Святого Валентина, на базі центральної районної бібліотеки для дітей Лебединської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат. Підготували та провели захід студенти 222 групи, Вікторія Васюхно (241 гр.),  викладачі О.В. Баль, В.О.Таран.

Під час заходу познайомились з історією виникнення свята закоханих, брали участь  у конкурсах, виготовляли валентинки та писали добрі слова, сердечні вітання і найкращі побажання.

Працівники бібліотеки( Л.В.Авруцька, Л.Л.Строкань) підготували виставку сучасної та класичної літератури, Людмила Леонідівна рекомендувала студентам цікаві, сучасні книги про кохання.

Кохання! Це почуття подарувало нам велику кількість пісень, балад, поем, трагедій, а також імен: Беатріче, Лаура, Тетяна Ларіна, Шагане. Ми не знали б їх ніколи, якби не чудові вірші, створені на їх честь. Під час заходу діти та студенти мали можливість насолоджуватись поетичними рядками відомих поетів.


Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я