Взяли участь у Науковому квесті

Батьківська категорія: Новини

19 вересня 2017року команда найталановитіших, творчих та ініціативних студентів училища «ТІК» взяла участь у Науковому квесті, який організували та провели викладачі та студенти Лебединського медичного училища імені професора М.І.Сітенка з нагоди 80-річчя навчального закладу.


Наша команда у складі Чичикало Юлії, Семененко Ірини, Перепелиці Анни, Мірошниченка Владислава, Винник Тетяни та Полякова Саміра продемонструвала знання досягнень науки, техніки, культури, що відбулися у ХХ, ХХІ століттях.


Поруч з нашою командою участь у Науковому квесті взяли студенти Сумського медичного коледжу, Глухівського, Конотопського, Шосткинського та Лебединського медичного училищ.


Квест проходив у сквері ім. Полуботка і поєднував у собі науку з забавою, що є одним із інтерактивних експериментів з педагогічної підтримки обдарованих студентів.


Семененко Ірина та Чичикало Юлія звернулися до викладацького та студентського колективів Лебединського медичного училища імені професора М.І.Сітенка з вітальними словами з нагоди ювілею. Музичний дарунок прозвучав у виконанні тріо хлопців у складі Мірошниченка Владислава, Остапенка Сергія та Коваленка Вадима (кер.Деменко Н.М.).


Магаляс О.М.,

заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я