Театралізація у навчальній діяльності

Батьківська категорія: Новини

Важливим завданням сучасної освіти є використання інноваційних форм і методів навчання при проведенні навчальних занять. До інноваційних форм і методів належать ті прогресивні педагогічні знахідки, які дозволяють цілеспрямовано проектувати і організовувати процес навчання чи виховання з максимальним забезпеченням ефективних умов досягнення поставленої мети.

Метод театралізації  є інноваційним методом дозвіллєвої діяльності. Цей метод реалізується через особливий словник спілкування, обряди, ритуали. Театралізація знайомить студента з різноманітними сюжетами життя.

Напередодні Свята Андрія на підсумковому занятті студентів 521 групи з дозвіллєвої діяльності відбулися справжні вечорниці.

Вечорниці - це веселе родинне свято з піснями, танцями, гуморесками та розвагами.

Студенти  поринули у світ української культури. Тут було розкрито красу обряду. Атмосферу фольклорного дійства передавали вишивані рушники, якими прикрасили приміщення, а також – щедрий український стіл.

Веселі конкурси, чарівне ворожіння, запальний український танок, смачна калита – все дарувало радість. Але особливо були до смаку гарячі варенички , які заздалегідь приготували студенти разом зі своїми батьками.

В житті, для того щоб сміливо рухатись вперед, неодмінно треба повертатись до минулого, бо без нього немає майбутнього. Ми вчимося на досвіді наших предків доброзичливості, вмінню спілкуватись, дбати один про одного, поважати ближнього.

Коваленко С.Л., викладач дозвіллєвої діяльності

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я