Перший урок педагогіки для студентів нового набору

Батьківська категорія: Новини

ПЕРШИЙ УРОК ПЕДАГОГІКИ

для студентів нового набору

· Український інститут національної пам’яті· 2016 рік назвав Роком Державності на честь відзначення 25-ліття незалежності України.

· Саме цьому був присвячений перший урок педагогіки на тему: «Щоб у серці жила Батьківщина: до 25-річчя Незалежності України» для студентів нового набору, який організувати та провели 1 вересня 2016 р. студенти 122 групи шкільного відділення разом з наставником групи, викладачем шкільної педагогіки та психології,· Н. В.· Михайленко.

· В ході уроку ведучі звернули увагу присутніх на питання історії українського державотворення, історії державних символів України,· пригадали видатних історичних постатей та сучасних героїв – захисників територіальної цілісності України, ·імена наших земляків – учасників АТО.

· З великим задоволенням першокурсники слухали пісні «На світі є одна країна..», «Мова єднання» у виконанні Людмили Орел, вірш Ліни Костенко «Усе моє, все зветься Україна…» у виконанні Марини Горішняк, переглянули постановку під пісню І. Федишин «Прошу в Неба і Землі…» у виконанні Ольги Падалки та Валерії Оленченко.

· Підсумком заняття стало проведення практичного завдання «Голуб миру», де кожен студент, отримавши паперового голуба (який символізує мир на нашій планеті), прикріпив його до обрисів України, написавши побажання, якою має бути наша країна.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я