«Навчаємось допомагати»

Батьківська категорія: Новини

Світ небезпечний не через тих, хто творить зло,

а через тих, хто бачить це і нічого не робить

Альберт Ейнштейн

19-20 лютого 2016 року в рамках «Школи Волонтера» і проекта «Пом’якшення наслідків переміщення для жінок та сімей в України» (донор уряд Японії)» студенти 521 групи Бугаєнко Анастасія, Олійник Аліна та Петренко Олена, а також викладачі соціально-педагогічних дисциплін Вознюк В.В. та Щуцька О.М. пройшли навчання на курсах «Психосоціальної підтримки», які проводилися інструкторами-тренерами Сумської обласної організації товариства Червого Хреста, висококваліфікованих практикуючих психологів-волонтерів Ратєєвої Вікторії, Мирославської Валентини та Троїцької Марини.

У результаті викладачі та студенти отримали ґрунтовні знання щодо особливостей переживання кризових подій дітьми, жінками, чоловіками та людьми похилого віку, особливості надання першої психологічної допомоги (теорія і практика).

Крім цінних знань та умінь, учасники мали змогу розширити коло спілкування, обмінятися думками та отримати гарний настрій та заряд позитиву для майбутньої діяльності щодо надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.


Вознюк В. В., викладач соціально-педагогічних дисциплін

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я