«Молодь для молоді»

Батьківська категорія: Новини

16 грудня 2015 року в м. Суми проходив  Обласний молодіжний форум «Молодь для молоді».

Мета форуму: створення майданчику для обговорення та розробки напрацювань щодо реалізації в м. Суми та Сумській області молодіжної політики, формування рекомендацій до проектів місцевих молодіжних програм шляхом створення умов для конструктивного діалогу між усіма можливими учасниками процесу реалізації молодіжної політики. Лебедин представляли начальник відділу молоді та спорту Лебединської міської ради Костянтин Забуга та соціальний педагог училища Світлана Коваленко.


Відкрили форум Ірина Купрейчик - заступник голови Сумської обласної державної адміністрації та Степан Пак, заступник Сумського міського голови. Начальник управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації Дмитро Лантушенко презентував проект обласної комплексної програми «Молодь Сумщини на 2016-2020 роки».


Також  важливим аспектом форуму було створення майданчику для обміну думками для подальшого формування спільного бачення розвитку молоді. Проходила  робота за наступниками секціями:

- громадянська освіта та патріотичне виховання молоді;

- розвиток неформальної освіти;

- зайнятість молоді;

- здоровий спосіб життя.


По закінченню відбулося обговорення напрацювань та рекомендацій по результатам роботи кожної із секцій, оголошення резолюції форуму.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я