«Давайте навчимося!»

Батьківська категорія: Новини

27 листопада відбулася презентація спеціальності «Соціальна педагогіка» під назвою «Давайте навчимося». Майбутні соціальні педагоги спонукали присутніх до  роздумів про добро і зло, розум і талант, любов.

 

Відкрили захід вихованці хореографічного  колективу «Шарм».

Активну участь у підготовці презентації взяли  студенти 541 групи: Фененко А., Рева  А., Карпенко О., Чечулін О, Пістунова А., Ловигін В.;

531 група: Рибак Д., Бугайова А., Міщенко О., Куць Я., Дубровіна В., Бовкун М.;

521 група: Ясницька Е, Тарасенко Р., Казнієнко К.;

511 група: Лапін В., Заіка І.

{youtube}NXuskxBrjDE&feature{/youtube}

В презентації прозвучали:  притча «Про добро і зло», казка «Добро без розуму», пісні у виконанні Реви Аліни, Казнієнко Карини, Ясницької Елеонори, Козинки Вікторії. Продемонстрували студенти спеціальності «Соціальна педагогіка» свої акторські таланти та здібності до танцю. Захід не залишив байдужими студентів всіх спеціальностей, зворушливим було  створення символічного серця, в яке кожен студент вкладав своє бачення милосердя.


Студенти спеціальності «Соціальна педагогіка» набувають фахові знання  з майбутньої спеціальності, напрацьовують навички спілкування з клієнтами. Вони здійснюють  соціально-реабілітаційну роботу попередження та подолання негативних  явищ у молодіжному середовищі, соціальну підтримку соціально-незахищених груп молоді, людей похилого віку, дітей з особливими потребами, надають консультації.


Активно займаються волонтерською діяльністю. В лютому 2004 року була створена молодіжна організація «Червоні вітрила».

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я