Міжнародний проєкт «Медіаграмотність у регіонах України 2019»

Батьківська категорія: Новини

3–6 жовтня цього року на базі кафедри журналістики та філології СумДУ відбувся І етап (підготовка тренерів) Міжнародного проєкту «Медіаграмотність у регіонах України 2019». У його роботі взяв участь викладач інформатики, основ медіаграмотності КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С.Макаренка» Антон Кірдіщев, адже в педколеджі триває активний розвиток медіаграмотності студентства, викладачів та громадськості міста.

Протягом чотирьох насичених тренінгових днів учасники цього заходу удосконалили навички застосувань основних категорій медіаграмотності та розглянули її п’ять напрямів, проаналізували власний інформаційний потік, застосовували різні тренінгові методи, створювали власний контент тренінгу, перевіряли інформацію, проводили тренінги.

В рамках реалізації ІІ етапу Міжнародного проєкту «Медіаграмотність у регіонах України 2019» (жовтень – листопад 2019 року) планується проведення тренінгів з медіаграмотності на базі КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С.Макаренка». Усі, хто побажає взяти участь у тренінгу, мають заповнити форму реєстрації за посиланням https://cutt.ly/deiPIkP.

Щира вдячність тренерам-професіоналам Erik Albrecht, Тетяні Ковальовій, Тетяні Мостіпан та організаторам даного тренінгу!

Проєкт «Медіаграмотність у регіонах України 2019» відбувається за підтримки Auswaertiges Amt der Bundesrepublik Deutschland #civilsocietycooperation @InterlinkAcademy ГО «Медіакомпас».

Фото: Тетяна Ковальова, Тетяна Мостіпан, Юлія Барабаш.

Післяпис: На мене чекала й приємна несподіванка: зустріти серед учасників та тренерів випускниць нашого закладу Ларису Журавель, Тетяну Ковальову, Анну Юрченко та Інну Новікову.

Антон Кірдіщев,

викладач інформатики, основ медіаграмотності.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я