Разом до здорового майбутнього

Батьківська категорія: Новини

Спочатку ми обираємо Дорогу,

Потім вона обирає нас.

В.Тарасов

Підлітковий вік унікальний: в ньому ще зберігається дитяча цікавість, бажання дізнаватися щось нове, емоційність, безпосередність і разом з цим сповна розкриваються інтелектуальні можливості людини, відбувається засвоєння певних норм і зразків поведінки, визначення ціннісних орієнтирів. Здібності й можливості людини до саморозвитку у підлітковому віці більші, ніж в будь-якому іншому. Добре розпорядитися ними – це створити фундамент для успіхів на все подальше життя. Для того щоб підлітку усвідомити всі завдання, які неминуче постануть перед ним у дорослому майбутньому – в сімейному житті, в суспільному житті, йому необхідно стати самостійним, сформувати уявлення та засвоїти певні норми поведінки.

Сформоване почуття відповідальності за себе та майбутнє покоління, ролі планування сім’ї у збереженні репродуктивного здоров’я жінок і чоловіків визначають стан загального і репродуктивного здоров’я окремої людини та є одним з показників здоров’я молодого покоління.

02 жовтня 2019 року студентами 531 групи спеціальності «Соціальна робота» (керівник практики Світлана Коваленко) разом з міським ЦСССДМ в рамках педагогічної практики провели відеолекторій «Разом до здорового майбутнього»  для учнів 9-10 класів ЛСШ № 7. Захід був спрямований на формування у підлітків здорового способу життя та збереження репродуктивного здоров’я, відповідального ставлення до збереження сімейних цінностей, відповідального батьківства.

Світлана Коваленко

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я