Добро завжди повертається!

Батьківська категорія: Новини

Зроблене комусь добро повертається до нас, як бумеранг -  зовсім не порожні слова. Часто буває, що, зробивши якусь добру справу, через деякий час отримуєш несподіваний подарунок долі. І зовсім не обов'язково придумувати якісь глобальні акції дарування добра і гарного настрою. Досить згадати про дрібниці, начебто непомітні, але такі, що додають дню позитивного забарвлення.

Четвертого березня у коледжі голова студентської профспілки Альона Борисівна Полуйко разом зі своїми активістами Юлією Бабак та Анною Курман провели акцію «Дерево добрих справ», де закликали студентів та викладачів поділитися своїм досвідом альтруїзму. Варто зазначити, що відповіді були найрізноманітніші, проте головним залишається те, що у кожного є бажання зробити цей світ кращим.

Більшість соромилися писати свої добрі справи і тому залишали на дереві листочки з бажанням того, що вони хотіли б зробити корисного в майбутньому. Завдяки спільним старанням дерево обросло добрими справами і стало нагадуванням, що творити добро легше, ніж вам здається.

А.Б. Полуйко, голова студентської профспілки

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я