Герої живуть серед нас

Батьківська категорія: Новини

26 квітня 2018 року студенти 231 групи  разом з наставником Степанковою О.Л. підготували й провели виховну годину «Герої живуть серед нас».


Виховна година проходила у формі створення віртуального сайту, де кожний інформаційний центр розмістив свій матеріал на відповідних сторінках.

У зв’язку з непростими та нелегкими подіями в нашій державі слова-  герої, патріот набувають нового значення. І звичайні українці, яких ми зараз називаємо героями, живуть серед нас, своїм прикладом показують, як потрібно чинити за певних ситуацій, спонукають діяти, допомагати іншим.

Ведучі заходу Дмитрієва Дарина та Филь Ірина розповіли присутнім про людей, яких в наш час ми називаємо героями.

Луць Анастасія та Яковенко Вікторія повідомили що означає слово «герой» в тлумачних словниках. За допомогою вправи «асоціативний кущ» присутні створили образ героя. 

Але героями можна назвати не лише людей, які допомагають іншим, але й тих, хто перемагає себе, попри всі негаразди долі. Про інваліда-художницю Дашу Безкосту, яка малює пальцями ніг, та плавчиню параолімпійку Наталю Прологаєву розповіли Голянич Руслана та Ярмоленко Світлана.

Про героїв АТО з Лебединщини, які віддали свої життя заради високої мети – свободи та незалежності України -  інформували Бурлюк Анастасія та Васюхно Вікторія. Їхню пам'ять вшанували хвилиною мовчання.

На виховну годину була запрошена викладач училища та мати воїна АТО Кравченко О.М. Вона у своїх спогадах, згадувала як тяжко було чекати сина з війни.

На виховній годині звучали пісні у виконанні Пащенко Ольги та Рябко Дар’ї  (керівник Гура В.В.) та звучали поетичні рядки.

Допомагали в організації та проведенні заходу Кіріна Юлія та Моренець Аліна.

О.Л. Степанкова, наставник 231 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я