В училищі пройшов вечір пам`яті В`ячеслава Чорновола

Батьківська категорія: Новини

8 лютого 2018 року, в нашому училищі відбувся вечір пам’яті Героя України В’ячеслава Чорновола - державного, громадського, політичного діяча, журналіста, народного депутата України, одного з лідерів українського правозахисного руху, багаторічного лідера Народного Руху України.

 

 

24 грудня 2017 року В’ячеслав Чорновіл міг би зустріти своє 80-річчя, якби  автокатастрофа на шосе під Борисполем 1999  року не забрала його життя.

Вечір підготували студенти 521групи. Провели його ведучі Петренко Валерія та Липовий Євгеній. Студентки Клюс Світлана, Майборода Тетяна, Липка Наталія та Безверха Ліана ознайомили присутніх з біографією В`ячеслава Максимовича.

Звертаючись до студентів, виконуюча обов’язки директора Білокобильська Любов Борисівна  відзначила, що В’ячеслав Чорновіл – непересічна, яскрава особистість нашої історії, людина високих моральних чеснот, гідний патріот. Його ідеї не знецінилися, а набули сьогодні гострої актуальності. Пам'ять про невтомного і безкомпромісного борця за Україну продовжує жити серед людей - живі його думки, слова,  ідеї...

У нелегкий для  нашої держави час для сучасної молоді В’ячеслав Чорновіл є прикладом непохитності національних патріотичних цінностей.

Виступи студентів доповнювалися віршами, піснями і відеороликами про життя та політичну і громадську діяльність В’ячеслава Чорновола. Студентка 331групи Надія Леонтієва виконала Пісню про Украіну.

До заходів із вшанування пам`яті  В.Чорновола долучилися студенти училища та викладачі.

Фото- і  відеоматеріали продемонструвала Родак Леся.


Викладач історії Гриценко К. Ю.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я