Людина починається з добра

Батьківська категорія: Новини

14.12.17 р. відбулася зустріч студентів 1-2 курсів спеціальності «Соціальна робота» з членами Лебединської районної громадської організації інвалідів.

 

 

Студенти 531 гр. Вінніченко Богдан та Цикало Валерія презентували спеціальність «Соціальна робота», довели необхідність та перспективність цієї професії у сучасному суспільстві. В ході презентації звернули увагу на особистісні якості соціального працівника, познайомили з сферою професійної діяльності майбутніх спеціалістів, розповіли про насичене і цікаве студентське дозвілля, про активну участь у волонтерському русі.


Представники Лебединської районної громадської організації інвалідів розповіли про основні напрямки своєї діяльності, поділилися враженнями про участь у різноманітних фестивалях, виставках, конкурсах, закликали майбутніх соціальних працівників завжди долучатися до добра, милосердя.


Голова організації Івашина В.В. вручила  в.о. директора  Білокобильській Л.Б. подяку за активну громадську позицію, плідну співпрацю з громадською організацією, підтримку і піклування про осіб з обмеженими фізичними можливостями та з нагоди 15-ї річниці з дня утворення організації.

Також увазі студентів була представлена фотовиставка Івашини В.В.

Коваленко С.Л.,

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я