Мирна країна – щаслива дитина

Батьківська категорія: Новини

23 листопада 2016 року завершилась акція «Мирна країна – щаслива дитина», яка була проведена в рамках декади циклової комісії викладачів дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик під керівництвом викладачів Щуцької О.М., Вознюк В.В., Баль О.В.

В акції взяли участь студенти спеціальності «Дошкільна освіта» та «Соціальна педагогіка», які залучили до співпраці викладачів училища, а також студентів інших спеціальностей.

На зібрані студентами кошти були придбані подарунки для дітей, які є мешканцями дитячого будинку у місті Суми.

Дитячий будинок студенти та викладачі училища відвідують вже не вперше. Ця співпраця була розпочата у березні 2016 році, коли учасники акції завітали до цього закладу та познайомились з його працівниками і мешканцями. Чергова зустріч ще раз переконала студентів та викладачів, що в будинку дитини працюють справжні педагоги за покликанням, щиро і віддано закохані у свою справу.

Методист Нестерова Людмила Олександрівна, провела для студентів цікаву екскурсію та розповіла про напрямки роботи фахівців, що працюють з дітьми.

Студенти мали можливість відвідати і помилуватися експонатами народознавчої кімнати, яку дбайливо поповнюють матеріалами працівники будинку дитини.

Практичний психолог Царицина І. Є. познайомила студентів з особливостями роботи, яку вона здійснює із своїми маленькими вихованцями. Студенти відвідати її кабінет, познайомились з матеріалами, які використовує психолог у роботі з дітьми. Досвідом своєї роботи із студентами поділились логопеди – Фесенко А.О. та Козлова Т.М.

Під час візиту до будинку дитини, учасники акції мали можливість  відвідати кімнату Монтессорі, яка укомплектована всіма матеріалами, що є необхідними для роботи за методикою М. Монтессорі. З особливостями своєї роботи за методикою М. Монтессорі студентів познайомила педагог-Монтессорі – Співак І. Л.

Протягом перебування у будинку дитини, студенти не лише познайомились з досвідом роботи спеціалістів, але і ще раз переконалися, що доля вихованців в руках педагога, в його золотому серці, яке має бути джерелом радісного пізнавального і морального зростання дітей.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я