День студентського самоврядування

Батьківська категорія: Новини

15 листопада студенти Лебединського педагогічного училища знову пробували себе в ролях викладачів та адміністрації. Цей серйозний захід мав за мету вивчення важливих аспектів діяльності ВНЗ, акцентував важливість освіти сьогодення, пропагував студентське самоврядування, як орган, який сприяє формуванню сучасного керівника, організатора, лідера, високоморальної особистості, сучасного громадянина України. Найактивніші скористались слушною нагодою і цілий день вирішували актуальні завдання, проводили заняття,  наради, панельні дискусії.

З самого ранку лідери студентського самоврядування зайняли незвичні для них місця директора, заступників, завідуючих відділенням. Наталія Бурик спробувала в себе ролі директора, заступниками  стали Неля Альбіт та Марина Балака, Сергій Грінченко працював на місці керівника фізичного виховання, Богдан Масенков виступав як  заввідділення, а Денис Логвиненко очолив профком. Проте цього студентам видалось замало. Вони зайшли в навчальні аудиторії викладачами української мови, фізичної культури, педагогіки, історії та інших дисциплін.  Результатом плідної роботи стали оригінальні управлінські рішення  та  цінні пропозиції з оптимізації навчально–виховного процесу.

День студентського самоврядування став сходинкою до прогресивних змін та демократичних перетворень у нашому закладі, які ініціює студентська держава «Олеанда».

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я