Декада продовжується.

Батьківська категорія: Новини

Від умотивованого  викладача – до умотивованого студента.

В рамках проведення декади було випущено інформаційний бюлетень, в якому висвітлена науково – методична проблема циклової комісії. Умотивований учитель, який має свободу творчості й розвивається професійно, – один із ключових компонентів формули Нової української школи. Підготовка такого учителя, спроможного працювати в умовах реформування освіти – ось головне завдання, яке ставлять перед собою викладачі предметів художньо – естетичного циклу.

Саме тому ми постійно працюємо над створенням умов для забезпечення постійного зростання професійної компетентності наших студентів.

В пору золотої осені, щедрої на врожай, барви і кольори, коли сама природа розгортає своє неповторне і вражаюче художнє полотно, майстри пензля відзначають День художника України. В цьому році дата припадає на 14 жовтня. В цей день, звичайно ж, прийнято говорити про роль образотворчого мистецтва в культурному розвитку всього людства. Цей досконалий і неповторний вид творчості є одним з головних у сучасному світі. За допомогою своїх робіт художники передають внутрішні переживання, красу і недоліки навколишнього світу, намагаються достукатися до людей, несучи їм свої ідеї.

Туристичний маршрут «Художники Лебедина» познайомить з художниками, які народились в нашому мальовничому містечку. А це  Юлія Миколаївна Бразоль – Леонтьєва та Олександр Полікарпович Дубровський

«Лебединський край в живопису»  -  це відтворення  живописних куточків нашого міста художниками України з Сум, Харкова, Києва, Донецька.

Народне мистецтво — це «минуле в сучасному», адже художня традиція передається із покоління в покоління, удосконалюючись і набуваючи довершеності.

Народне вишивання — живе мистецтво, яке постійно розвивається. Це величезне багатство, створене протягом віків тисячами безіменних талановитих народних майстринь. Вишивка — це не лише робота голкою і ниткою, це мова людських почуттів і думок, вияв найпотаємніших мрій. Зараз вишивкою займаються по всій території України, відроджуючи забуте ремесло, оздоблюючи предмети побуту та одягу.

Вічна пісня барв і кольорів,неповторна музика натхнення,
Шепіт трав і шелест яворів і дзвінкі турботи сьогодення.
Хрестиком покладена в рядки,поспліталась, блиснула веселкою.
Дух народу в колір заплете, проросте і піснею і цвітом.
А над світом, гляньте, а над світом українська вишивка цвіте! 

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я