«Спортивна родина – сильна Україна!»

Батьківська категорія: Новини

Спорт – це життя, це культура, це сила, це здоров’я… І продовжувати так можна до безкінечності, настільки це широке поняття. Спорт є невід’ємною частиною життя сучасної людини! Займайтися спортом, спортивними іграми, танцями, фізичними вправами варто, бо спорт – це життя!!!

6 грудня 2017 року в затишних стінах спортивної зали училища відбулося родинно-спортивне свято «Спортивна родина – сильна Україна!», яке проводилося в рамках Декади наставників академічних груп під гаслом «Любов, сім’я, моя родина і Україна – єдині!».

Родинне виховання – перша природна і постійно діюча ланка виховання. Без докорінного поліпшення родинного виховання не можна домогтися значних змін у подальшому громадянському вихованні підростаючого покоління. У сім'ї закладається духовна основа особистості, її мораль, самобутність національного світовідчуття і світорозуміння.

Організатори заходу, викладачі фізичної культури Володимир Сергійович  Вакуленко та Олександр Миколайович Степаненко та голова МО наставників груп Олена Анатоліївна Жовба, поєднавши спорт, розваги, здорову конкуренцію, подбали про те, аби родинно-спортивне свято було яскравим, захоплюючим та надовго запам’яталося учасникам та глядачам.   Адже за щоденними клопотами родині не так уже й часто трапляється нагода разом провести час, дружно позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому головна мета заходу – ближче познайомитися і міцніше подружитися один з одним і просто відпочити та поспілкуватися з дітьми.

У заході взяли участь студенти училища разом зі своїми мамами та близькими родичами, зокрема: Зіненко Анна та мама  Галина  Сергіївна,  Михайленко В’ячеслав  та  мама Наталія Вікторівна,  Заїка Дмитро та  мама Ольга Павлівна,  Чередніченко Катерина та  мама  Людмила Миколаївна,  Артеменко Анастасія та  мама  Лариса Леонідівна,  Храпко Богдана та мама  Олена Василівна,  Магаляс Владислав та  мама Катерина Володимирівна,  Жовба Владислав та  мама Олена Анатоліївна,   Мисюк Владислав та мама Ольга Юріївна,  Сітарська Анна та мама Ірина Вікторівна,  Слинько Роман та мама Світлана Василівна, Ніколенко Альона та тітка Тетяна Миколаївна та Вакуленко Дмитро.


З вітальним словом до учасників свята звернулася в. о. директора училища Любов Борисівна Білокобильська, яка подякувала батьків за те, що знайшли час та  взяли  участь у змаганнях, побажала міцного здоров’я, здійснення мрій та сподівань, якнайбільше позитивних вражень та, звісно, перемоги! Зауважила, що своїм прикладом родини-учасниці пропагують здоровий спосіб життя та правильне використання вільного часу у родинному колі. Також Любов Борисівна  привітала  зі святом всіх присутніх,  що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі, – Днем Збройних Сил України.


Майстерно виконали свої ролі  ведучі свята Грінченко Сергій та Семененко Ірина.


Під час заходу звучали музичні вітання у виконанні Накопюк Аміни, Мірошниченка Владислава, Бубон Софії та Замниус Тетяни, Гончаренка Сергія та  Гребенюка  Ростислава, Півтораки Ілони.


Танок присутнім подарувала Падалка Ольга – володар 1-ї премії Всеукраїнського фестивалю-конкурсу з хореографії «Танцююча нація» 2017р.


Змагання  проводили викладачі фізичної культури Володимир Сергійович Вакуленко та Олександр Миколайович Степаненко.


Команди батьків та студентів «Міцні горішки» та «Силачі» змагалися в таких естафетах: «Хокеїсти», «Швидкий прорив», «Передай м’яч», «Веселий бадмінтон», «Математична естафета», «Конкурс капітанів», «Хрестики-нулики», «Біг кротів».


Батьки та студенти подарували собі та глядачам хвилини незабутньої радості. Цієї днини сім’ї-учасниці перетворились у один єдиний механізм, що крокував до перемоги, підтримуючи один одного. Переможених цього дня не було, адже всі без виключення отримали заряд позитиву.

Під час свята в залі панувала доброзичлива й невимушена атмосфера. В результаті перемогла дружба, й обидві команди були нагороджені Почесними грамотами та солодкими призами.


А закінчився захід чаюванням у дружньому родинному колі родин-учасниць.


О. А. Жовба, голова МО наставників груп

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я