День спонтанного прояву доброти

Батьківська категорія: Новини

17 лютого у всьому світі відзначають День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day). Вперше його запровадили в американському місті Денвері ще 1995-го, ініціаторами появи свята стали міжнародні благодійні організації, які вирішили об’єднати всіх людей планети добрими вчинками, незалежно від їх віросповідання, громадянства та національної приналежності.

Свято не має політичного, релігійного або іншого забарвлення і покликане нагадати людству про роль добра в житті. Сьогодні щорічно багато компаній та корпорацій проводять благодійні заходи, флешмоби, марафони тощо. Важлива відмітна їх риса цього дня - це спонтанність.
Найпростішим виявом доброти в цей день буде ваше ставлення до оточуючих. Мова йде як про добре слово, просту і не дуже допомогу, підтримку, мотиваційні слова, милі бесіди і приємні зустрічі. Увага, щирість - чи не головні й обов`язкові риси цього дня. 17 лютого можна і потрібно приділяти час близьким людям, провести його з сім`єю, рідними, друзями. Приємні слова можна сказати необов`язково знайомим - доброта може полягати в звільненому в транспорті місці, поданій руці на виході з нього або ж щирому слові "дякую" на касі в супермаркеті.

Долучився до добрих справ і наш коледж,   психологічною службою  була проведена акція «З добром у серці». Волонтерський загін «Іскорка  тепла» ініціював благодійну акцію «Dobre dilo» по збору канцтоварів, іграшок, продуктів тривалого зберігання для сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

День спонтанного прояву доброти допомагає зрозуміти, наскільки наші вчинки впливають на інших людей. Так давайте зробимо спонтанні прояви доброти нашою щоденною звичкою, і тоді світ обов'язково стане трішки добрішим!

Найвища наука життя — мудрість, а найвища мудрість — бути добрим. Добра багато не буває!

Тож давайте творити ДОБРО!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я