Відкрите засідання клубу-лекторію «Сімейна абетка» з теми «Дерево починається з коріння, а людина – з сім’ї»

Батьківська категорія: Новини

19 жовтня  студентами 141 групи під керівництвом наставника Карпенко Олени Михайлівни проведено відкрите засідання клубу-лекторію «Сімейна абетка»   з теми «Дерево починається з коріння, а людина – з сім’ї».

На  захід  були запрошені викладачі училища – сімейна пара Олександр Миколайович та Ірина Сергіївна Мірошниченко.

 

З чого починається сім’я? Що може бути дорожче сім'ї? Що є найскладнішим у сімейному житті? Як досягти гармонії в стосунках? На чому тримається шлюб?  Як ви ставитеся до шлюбів з іноземцями? Які ваші поради тим, хто збирається одружуватися?

Саме  на ці та інші запитання студентська аудиторія отримала повчальні відповіді, настанови, рекомендації від сімейної пари.

Студентам було запропоновано   тест «Готовність до шлюбу», інтерактивне  дослідження «Мій супутник (моя супутниця)  життя»,  вправу «Обери листочок»», завдання  «Добери прислів’я ти приказки».

Учасники заходу  переглянули відео  «Моя сім’я »,  «А я в тебе є...»,

«Щаслива сім’я – успішна країна», «Стати на рушничок».


Високопоетично звучали рядки поезій «Сім’я – це дерево родинне…», «Любиш?» у виконанні Альбіт Нелі, Чичикало Юлії, які спонукали всіх до висновку, що необхідно цінувати почуття та  будувати шлюбні стосунки саме на довірі одне до одного.

Студенти та викладачі  ознайомилися з історією весільних обрядів в Україні, з великим  захопленням переглянули відео про шлюбні традиції. 

Іщенко Маргарита, Альбіт Неля, Семененко Ірина провели вікторини «Чи знаєш ти весільну обрядовість?», «Шлюб та сім’я в прислів’ях та приказках». Упродовж свята гумор  продекламували Цис Дар’я, Чичикало Юлія.

Ведучі заходу Альбіт Неля, Семененко Ірина, Чичикало Юлія, Цис Дар’я  переконували  присутніх, що щаслива сім`я робить життя людини повнокровним, дає наснагу, радість буття.

Майбутні педагоги переконалися в тому, що сім`я є святинею людського духу, благородних емоційних переживань – кохання, вірності, піклування й поваги. Без родини життя людини беззмістовне, нецікаве, безперспективне. А.С.Макаренко писав, що сім`я дає повноту життя, сім`я приносить щастя.

Карпенко О.М.,

наставник 141 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я