«Крізь тернії до зірок»

Батьківська категорія: Новини

Уміння і навички дослідницької діяльності безцінні для майбутнього фахівця і складають одну із ключових складових його професійного успіху.  Училище являє собою ідеальне місце зустрічі викладачів, які прагнуть поділитися своїми знаннями й розвинути їх у дослідженнях, і студентів, які мають право, можливість і бажання розвивати свої знання.

Викладачі циклової комісії шкільної педагогіки і психології постійно працюють з обдарованими студентами, залучаючи їх до  НДРС, організовуючи різноманітні форми роботи, однією з яких є участь студентів в роботі науково-практичних конференцій як на рівні училища, так і регіону та Всеукраїнських.

Так 30-31 березня 2016 року на базі Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка відбулася 11 Всеукраїнська науково-практична конференція для студентів, магістрантів та молодих науковців, в роботі якої активну участь прийняли студенти-випускники шкільного відділу.

Студентка 142  групи Кіблицька Ольга виступила зі своїми науковими дослідженнями  на пленарному  засіданні конференції (тема виступу «Формування духовності засобами уроків доброти»).

А студенти 142-143 груп Приходько Маргарита (тема доповіді «Питання реалізації неперервності дошкільної та початкової математичної освіти ), Яременко Ірина (виступ на тему «Проблема наступності і перспективності дошкільної та початкової ланок освіти») прийняли участь в обговоренні основних питань наукової конференції.

Захоплено слухала аудиторія Сєніну Вікторію (143 група), яка розкрила питання співпраці ДНЗ «Чайка» та спеціалізованої школи 1-111ступенів №7 м.Лебедина як умови наступності дошкільної та початкової освіти.

Організатори науково-практичної конференції високо оцінили наукову роботу наших студентів, нагородивши їх почесними грамотами переможців.


Шлях до наукових висот не буває легким. Його точно характеризує відомий латинський вислів: «pеr asera ad astra» – «крізь тернії до зірок», тож успіхів вам,випускники, у побудові кар’єри, в просуванні вперед вітчизняної науки.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я