90-РІЧЧЯ КОЛЕДЖУ - ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ 1990 РОКУ

Батьківська категорія: Новини

Особливою гордістю коледжу є його випускники. Мабуть, немає жодного куточка нашої рідної України, де б не було  випускників Лебединського педагогічного  колежу. Це науковці і професори, етнографи і фольклористи, письменники і артисти, спортсмени, державні діячі,  а головне - вони Вчителі з великої літери.

7 серпня 2020 року в коледжі відбулася зустріч випускників 1990 року спеціальності «Початкова освіта». Емоції переповнювали кожного випускника! Сльози радості зустрічі, щирі посмішки, вдячні слова викладачам, теплі та приємні спогади про навчання тоді ще  в педагогічному училищі, чарівні панянки-випускниці та стримані інтелігентні чоловіки-випускники. Відчувався  високий температурний режим гарного настрою і яскравих посмішок, передбачалося  насування циклону позитивних емоцій та південного вітру приємних спогадів, спостерігалися  опади у вигляді сліз від радості, зустрічі та гарячі рукостискання й обійми давніх друзів – саме такою була «погода» зустрічі.

Ця зустріч через 30 років співпала з відзначенням 90-річчя   коледжу.   Це  історія, а наші випускники є  частиною цієї історії, це значний відрізок життя,  ковток солодких спогадів про студентські роки, про екзамени і заліки,  в той час здавалися найголовнішими в житті. Нічого не забулося із студентського життя. Згадується і навчання, і дозвілля, і гарні та веселі часи…

Дякуємо вам, випускники. Ми з впевненістю вважаємо, що крізь роки ви пронесли любов і теплі спогади  до рідного  закладу освіти. Адже ви є головною гордістю коледжу бо кожен із вас зробив вагомий внесок  у життя не лише педагогічної України, а й життя українського суспільства в цілому. До нових зустрічей!

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я