День читання вголос

Батьківська категорія: Новини

«Читати – це мудро, читати – це модно, читати завжди і де завгодно!» - під таким девізом  об’єдналися  користувачі нашої бібліотеки 5 лютого 2020 року.

Бібліотечна акція до дня читання вголос  відбулась у рамках проведення флешмобу, де читалися вірші Л. Костенко.

Це дуже цікавий вид комунікації – читати голосно  вірші, які змінили чиєсь життя. Пізнавати ближче один одного і не забувати, що часом книжки творять дива і кардинально змінюють життя. Або, принаймні, дають відповіді на питання, які сьогодні постали перед українським суспільством. Читати книжки – це інвестувати у себе майбутнього, або хоча б слухати, як хтось читає це для них. 

Студенти і викладачі нашого коледжу активно долучилися до читання вголос. Звучали вірші Л.Костенко у виконанні 131 групи, наставник Шамрай Л.Г.: Сліпка А., Бардакова К., Заікіна М., Іщенко П., Колодяжна Д., Комісар А., Копорх В., Прищ А., Середа М., Соляник К., 111 група: Шарапова А.

Улюбленні вірші Л.Костенко прозвучали у виконанні викладачів коледжу: Перевозник Л.О., Бідна Л.В., Кіріна В.М., Карпенко  О.М., Стеценко Н.В., Грушко Л.В.

Долучилася до цієї акції і директор нашого коледжу Білокобильська Л.Б.

Залучення користувачів до таких акцій сприяють розвитку читання та привернення  уваги громадських та владних структур до читання молоді як важливого фактора збереження і розвитку національної культури, підтримки авторитету читаючої людини, посилення мотивації до читання, виховання поваги до книги і включення читання у структуру пріоритетних культурних потреб молоді.

                                                                 

                                                                   О. Звягольська, провідний бібліотекар

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я