«Не помились у виборі шляху»

Батьківська категорія: Новини

З метою попередження правопорушень, формування правової свідомості, розуміння відповідальності за  свою протиправну поведінку; ознайомлення студентів з основними питаннями законодавства щодо підлітків та молоді, з ознаками і видами правопорушень, з найбільш поширеними прикладами правопорушень серед молоді 25.04.18 року соціальним педагогом Коваленко С.Л. та студентами спеціальності «Соціальна робота» Гребіник О. та Петренко В. був проведений правовий лабіринт «Не помились у виборі шляху»

Зі статистикою правопорушень з боку неповнолітніх та молоді у нашому місті  та районі ознайомив начальник Лебединського районного відділу з питань пробації північно-східного управління з питань виконання кримінальних покарань Глух А.М. Студенти були зацікавлені темою і під час виступу задавали запитання щодо скоєних правопорушень у місті та відповідного покарання злочинців.

З Лебединським районним відділом з питань пробації тісно співпрацює  міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Про роботу центру з неповнолітніми особами та молоддю, які перебувають на обліку, ознайомила фахівець з соціальної роботи центру Гаврилюк Н.Д.

Бажаємо  всім  студентам завжди знаходити правильний вихід у заплутаному лабіринті життя. Адже прислів'я говорить: «Обізнаний — значить озброєний».


Коваленко С.Л.

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я