Пам’ятати, щоб не повторилося

Батьківська категорія: Новини

70 років тому, 27 січня 1945 року війська Першого Українського фронту визволили в’язнів табору смерті Освенцім (німецькою Аушвіц). Цей день Організацією Об’єднаних Націй оголошений Міжнародним днем пам’яті жертв Голокосту.


Терміном «Голокост» позначають одну з найжахливіших трагедій ХХ століття – знищення єврейського народу нацистами з 1933 по 1945 роки. На превеликий жаль, Голокост не обійшов стороною Україну. Повертатися до цієї чорної сторінки історії хоч і важко, та все ж потрібно, аби не забувати, до чого може призвести жорстокість одних та байдужість інших.


27 січня 2015р. студенти 111 та 112 груп разом з викладачем соціально-економічних дисциплін Пархоменко Т. М. підготували та провели захід, присвячений Міжнародному дню пам’яті жертв цієї страшної трагедії. Організатори заходу представили увазі студентської аудиторії відео- та фотодокументи, з яких студенти дізналися про жахливі катування та знищення людей в таборах смерті, розстріли в Бабиному Яру, зачитали свідчення очевидців, яким вдалося пережити ці події, продекламували вірші. Пам’ять про всіх, хто прийняв мученицьку смерть від насилля нацистсько-фашистської влади, присутні вшанували хвилиною мовчання.


Викладач соціально-економічних дисциплін Пархоменко Т. М.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я